Prijeli roparja 75-letnice

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Po treh mesecih policisti izsledili 26-letnega roparja. Svoji žrtvi sledil v hišo in jo odrinil na tla.
Oglej si celoten članek

Grosupeljski policisti so našli 26-letnika iz okolice Trebnjega, ki je decembra lani oropal 75-letnico iz Ivančne Gorice. 

Osumljeni je vstopil v hišo za oškodovanko in od nje zahteval različne stvari. Ko ga je nagnala, jo je porinil po tleh in ji pri tem ukradel verižico, ki jo je imela za vratom. Oškodovanka je padla po tleh, nato pa jo je potisnil v bližnji prostor in jo poskušal zakleniti. Iz omare je vzel še žensko torbico in pobegnil. Žensko je oškodoval za okoli 1.300 evrov.

"Osumljeni je specialni povratnik premoženjskih kaznivih dejanj z elementi nasilja," so zapisali na Policijski upravi Ljubljana in dodali, da je v priporu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.