Prijeli Satana, zloglasnega kriminalca, ki je sredi Ljubljane pobegnil paznikom

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V začetku oktobra je izpred UKC Ljubljana pobegnil zapornik Tomaž Simonič, znan pod vzdevkom Satan. Izdana je bila tiralica, obsojenca pa so včeraj prijeli v Nemčiji.
Oglej si celoten članek

Simoniča, nekdanjega borca MMA, so z marico in v spremstvu pravosodnega policista pripeljali na pregled v ljubljanski UKC. Med izstopanjem iz vozila se je obsojenec pognal v beg, proti skuterju, na katerem ga je v bližini čakal pomočnik. Pravosodnemu policistu je moškega sprva uspelo zaustaviti, a je ta nato pobeg nadaljeval peš. 

Simonič je bil na prestajanju desetletne zaporne kazni zaradi različnih kaznivih dejanj, tudi poskusa uboja svojega dekleta. Do pobega je prestal že 80 odstotkov kazni. Kazen je prestajal v svobodnejšem režimu, kar pomeni, da je lahko koristil zunajzavodske ugodnosti. V času epidemija covida-19 je bil, na primer, na prekinitvi prestajanja zaporne kazni. 

Po informacijah N1 so Simoniča včeraj prijeli v Berlinu in je danes že na poti v Slovenijo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:19 10. November 2023.

    No, če so ujeli "samo" tega satana si svet ne bo prav nič opomogel. Ko bodo prijeli vse svetovne satane …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.