Prilastila sta si 400 tisoč evrov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zaradi suma kaznivih dejanj zatajitve ter ponareditve ali uničenja poslovnih listin ovadeni odgovorni osebi gospodarske družbe iz Velenja.
Oglej si celoten članek

Celjski kriminalisti so v preteklem tednu kazensko ovadili odgovorni osebi gospodarske družbe iz Šentjurja, in sicer zaradi suma kaznivih dejanj zatajitve ter ponareditve ali uničenja poslovnih listin. Osumljenca naj bi oškodovala družbo iz Velenja za okoli 400 tisoč evrov.

Kot so danes sporočili s celjske policijske uprave, kriminalisti sumijo, da sta si osebi v korist družbe iz Šentjurja protipravno prilastili blago gospodarske družbe iz Velenja, ki je bilo družbi iz Šentjurja zaupano zaradi izvedbe storitve obdelave.

Osumljenca sta po opravljeni storitvi obdelave to zaupano blago prodala v korist družbe iz Šentjurja in s tem oškodovala družbo iz Velenja za okoli 400 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.