Primorska avtocesta proti Kopru spet odprta, zastoj zdaj pri Kopru

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Avtocesta je bila zaprta zaradi prometne nesreče, nastal je tri kilometre dolg zastoj. Zdaj so zastoji pri Kopru.
Oglej si celoten članek

Po prometni nesreči, zaradi katere je bila zjutraj primorska avtocesta zaprta med Nanosom in Senožečami proti Kopru, so bili nato zastoji na hitri cesti Škofije - Koper med priključkoma Bertoki in KP - center (Slavček) v smeri Kopra, zdaj pa so zastoji na cesti Koper - Šmarje - Dragonja, za katero smo že včeraj napovedali, da bo najbolj obremenjena. 

Zaradi prometne nesreče je bil že ob pol devetih je bil na avtocesti tri kilometre dolg zastoj, ki se uro kasneje, čeprav so za promet sprostili odprli odstavni pas, ni nič skrajšal. V prometni nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili, ena oseba je težje poškodovana dve pa lažje. 

Foto: PIC Kolona na avtocesti Divača

Foto: Žurnal24 Kolona na avtocesti Divača

 

 

 

 

Burja piha do sto kilometrov na uro

Zaradi burje je na hitri cesti Razdrto - Ajdovščina in regionalni cesti Podnanos - Ajdovščina prepovedan promet za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do 8 ton skupne teže. Burja piha s sunki do sto kilometrov na uro. 

Zastoji nastajajo tudi na koncu podravske avtoceste pred razcepom Draženci proti Gruškovju (1 km) ter na glavni cesti Ptuj - Gruškovje.


Na mejnem prehodu Gruškovje se na izstop iz države ob 11.30 čaka eno uro, na Dragonji pa je čakalna doba pol ure tako za vstop kot izstop iz države. 

Kot smo poročali, naj bi bilo danes, če ne bilo izrednih dogodkov, na naših cestah manj gneče kot včeraj, a očitno brez njih ne bo šlo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.