Primorska avtocesta sporščeno po prometni nesreči

Foto: bralka
Foto: bralka
Na primorski avtocesti pred priključkom Brezovica v smeri Ljubljane, kjer se je dopoldne prevrnilo tovorno vozilo za prevoz vozil, so po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste posledice nesreče že odstranili.
Oglej si celoten članek

Promet se je po odpravi posledic sprostil.

Prav tako zaradi okvare tovornega vozila je promet oviran na pomurski avtocesti na cestninski postaji Dragotinci v smeri Murske Sobote. Zastoj je tudi na štajerski avtocesti pred predorom Ločica v smeri Celja, kjer zaradi varnosti predor občasno zapirajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.