Pripojitev k Hitu v finišu

Foto: Madiaspeed
Foto: Madiaspeed
V Hitu o tem, koliko delovnih mest bo odnesla pripojitev družbe, molčijo.
Oglej si celoten članek

"Postopki za pripojitev družbe Hit Šentilj k matični družbi Hit potekajo po načrtih in bodo zaključeni predvidoma do 1. julija," so za Žurnal24 pojasnili v podjetju Hit.

Koliko mest bodo ukinili?

Poročali smo že, da so se v največjem slovenskem igralničarju odločili, da bodo zaradi varčevanja pripojili šentiljski zabaviščni center Mond.

Uradno so zaposlene o tem seznanili ta ponedeljek na zboru delavcev. Najbolj se menda v šentiljskem Hitu bojijo, da bodo ukinili kar nekaj delovnih mest. Nova sistematizacija naj bi bila že narejena, uradno pa so nam iz Nove Gorice sporočili, da se o tem "še posvetujejo s svojimi strokovnimi službami".

Zaposleni tako še ugibajo, koliko jih bo po reorganizaciji ostalo brez služb. Tudi z vodstva Hita Šentilj so nas obvestili, da uradne informacije o pripojitvi daje le matična družba, ki pa je za zdaj z informacijami skopa.

Neuradno smo izvedeli, da je družba pred pripojitvijo dobila novo prokuristko Gordano Angelov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.