Pripravite se na kaos: primorska avtocesta zaprta zaradi nesreče!

Foto: Promet.si
Foto: Promet.si
S prometno informacijskega centra so sporočili, da je avtocesta med Vrhniko in Logatcem proti Kopru zaprta zaradi prometne nesreče.
Oglej si celoten članek

"Primorska avtocesta je med Vrhniko in Logatcem proti Kopru zaprta zaradi prometne nesreče. Obvoz za osebna vozila je možen po regionalni cesti Brezovica - Vrhnika - Logatec, kjer tudi že nastajajo zastoji," so zapisali na svoji spletni strani. Na Twitter profilu so delili tudi fotografijo, ki je dovolj zgovorna, zakaj je moralo priti do popolne zapore avtoceste. 

Vse udeležence v prometu, ki se odpravljajo proti Kopru pa pozivajo, da ustvarijo reševalni pas, saj že nastaja daljši zastoj med Brezovico in Logatcem. "V zastoju je zaradi druge prometne nesreče zaprt počasni pas med Vrhniko in Logatcem proti Kopru," so še dopisali.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.