Pripravljajo shod za Janšo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ob razglasitvi sodbe v primeru Patria protestni shod z naslovom Zgodovina se ponavlja.
Oglej si celoten članek

Podporniki Janeza Janše za 3. junij, ko bo ljubljansko sodišče razglasilo sodbo v primeru Patria, napovedujejo protestni shod z naslovom Zgodovina se ponavlja. Dogodek so najavili tudi na spletnem socialnem omrežju Facebook.

Shod je napovedan za 15. uro, svoj prihod pa je danes do 20. ure potrdilo okoli 80 ljudi.

Tožilec v zadevi Patria predlaga za Janšo 24 mesecev zapora. V sklepnem nagovoru je poudaril, da je obtoženi sprejel najmanj obljubo plačila nagrade. Obramba medtem na drugi strani ves čas ponavlja, da tožilstvo v procesu ni ponudilo niti enega dokaza za očitana dejanja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 54

  • 19:59 30. Maj 2013.

    Z napovedjo protestov v ponedeljek njegovi podaniki potrjujejo, da ga sodišče ob upoštevanju vseh dokazov (Podanih tudi v Avstriji in …

  • 15:00 30. Maj 2013.

    Pišete o bansaju, kajne?

  • 14:54 30. Maj 2013.

    Kaj bi se zgodilo v primeru, da bi nekdo podal prijavo, da je ferlinc neznanega dne, ob neznani uri, v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.