Pripravljeni na zimo

Foto: Žurnal24 Uradno odprtje sezone načrtujejo 18. decembra, če pa bodo snežne razmere dopušča
Kranjska Gora. Izpad prihodkov zaradi enotnih počitnic.
Oglej si celoten članek

Kranjsko Goro je že pobelil sneg, uradno odprtje sezone pa načrtujejo 18. decembra. Žičničarji so pripravili umetno zasneževanje na delu položnih smučišč v Podkorenu (Kolovrat), kjer so postavili tudi smučarski trak za otroke, je povedala Mirjam Žerjav, direktorica lokalne turistične organizacije.

Zaradi enotnega termina zimskih počitnic v Kranjski Gori pričakujejo velik izpad prihodkov. "Po naših ocenah bo izpad znašal kar okoli dva milijona evrov, februarja pa bomo imeli posledično tudi bistveno manj nočitev domačih gostov. Naše zmogljivosti so omejene in so bile v preteklosti v obeh tednih zimskih počitnic polno zasedene, zdaj bo to samo en teden," je dodala Žerjavova.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.