Priprli osumljenca šestih požigov

Foto: Žurnal24 Gasilci so po besedah premierja Janeza Janše ključni steber nacionalnega ponosa.
Murskosoboški kriminalisti so kazensko ovadili 35-letnega domačina, osumljenega šestih požigov na območju Ljutomera.
Oglej si celoten članek

Kriminalisti sektorja murskosoboške kriminalistične policije in policisti ljutomerske policijske postaje so v petek s kazensko ovadbo k preiskovalnemu sodniku privedli 35-letnega domačina, ki je utemeljeno osumljen šestih požigov na območju Ljutomera, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. Preiskovalni sodnik je po zaslišanju za osumljenega odredil pripor.

Kriminalisti in policisti so na podlagi ogledov krajev požigov in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je šestih požigov, v katerih je nastala skupna premoženjska škoda v višini 142.000 evrov, utemeljeno osumljen 35-letni moški, ki stalno biva na območju občine Ljutomer.

Proti osumljencu so podali kazensko ovadbo za sum storitve petih kaznivih dejanj požiga in eno kazensko ovadbo za kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, so še sporočili s PU Murska Sobota.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.