Prirejali igričarski turnir

Foto: Žurnal24 Starcraft predstavlja 70 odstotkov e-športa v državi. (Foto: Blizzard)
Južnokorejska policija preiskuje prijavo, da je bil turnir v videoigri Starcraft prirejen.
Oglej si celoten članek

Igrica založniške hiše Billzard je v Južni Koreji izredno priljubljena, igrajo pa jo ekipe profesionalnih igralcev na organiziranih turnirjih, piše BBC. Gre za velik posel, zdaj pa so se pojavile obtožbe, da so nekateri igralci in uradne osebe sprejele podkupnine od nekaterih spletnih stavnic.

O dogodku se v korejskih medijih sicer ni veliko poročalo, vendar pa naj bi e-športna zveza Koreje že vložila ovadbe proti nekaterim igralcem in njihovim trenerjem. Da je bil primer prijavljen policiji, so potrdile tudi oblasti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.