Prišla, oropala, ušla

Foto: Žurnal24 Trenutek, ko je varnostnik v draguljarno spustil roparja. Dvojica je nato za kra
V Londonu sta prejšnji teden elegantno oblečena moška vstopila v draguljarno. Ven sta odhitela s kar 47 milijonov evrov vrednim roparskim plenom.
Oglej si celoten članek

Britanski Scotland Yard je danes razkril vrednost 43 dragocenih prstanov, zapestnic, ogrlic in ur, ki so izginili z roparjema vred med ropom draguljarne Graff Diamonds na londonskem Bond Streetu. S 40 milijoni funtov (47 milijonov evrov) je to največji rop draguljev v državi doslej.

Policija je objavila tudi posnetek z nadzorne kamere na vhodu v omenjeno draguljarno, ki prikazuje v temni obleki oblečena roparja. Uslužbencem draguljarne sta grozila s pištolama, za krajši čas sta eno od uslužbenk tudi vzela za talko in med begom celo izstrelila nekaj opozorilnih strelov.

Izpred draguljarne sta se odpeljala v modrem BMW, ki sta ga po nekaj ulicah zamenjala za srebrn mercedes, malo kasneje pa sta se preselila v avtomobil črne barve, verjetno ford galaxy ali volkswagen sharan. Policija predvideva, da sta plen medtem verjetno predala sodelavcu na motornem kolesu, ki je lahko z njim hitreje pobegnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.