Priznala, da je za denar izdajala vozniška dovoljenja

Foto: D. J.
Foto: D. J.
Suzana Škrlj, glavna obtožena v zadevi ponarejena vozniška dovoljenja, je priznala, da je za denar izdajala vozniška dovoljenja.
Oglej si celoten članek

44-letna Suzana Škrlj iz Ilirske Bistrice se je danes na sodišču pokesala in priznala, da je kot zaposlena na sežanski upravni enoti na podlagi ponarejenih potrdil izpitnega centra izdala na desetine vozniških dovoljenj, poročajo Primorske novice. 

Državna tožilka je sodišču predlagala šest let zaporne in 10.000 denarne kazni, medtem ko je odvetnik obtožene predlagal štiri leta zapora. Sodba bo izrečena jutri. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:37 30. Junij 2016.

    Verjetno ni vodila evidence, ker ni nemških korenin. je pa evidenca, komu vse je izdala. Upam, da imajo tudi imena …

  • 13:16 30. Junij 2016.

    Ja ja, premalo jih je izdala, da bi bila nedotakljiva. Da prides v ta klub moras povzročit več milijonsko škodo. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.