Priznala, zabodla ga je

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mati priznala, da je zabodla svoje novorojeno dete.
Oglej si celoten članek

Triindvajsetletnica iz Tenetjiš, ki je včeraj poiskala zdravstveno pomoč v bolnišnici v Foči, je zdravnikom in policiji po posegu priznala, da je zabodla svojega novorojenega otroka. Ob sprejemu v bolnišnico zaradi bolečin v trebuhu in krvavitev je ženska zanikala, da bi bila noseča, poroča Dnevni Avaz. Kljub temu je po operaciji dežurni zdravnik o vsem obvestil policijo, ki je preiskala dom njenih staršev.

Policija je med preiskavo v zunanjem stranišču našla mrtvega novorojenčka. Neuradno naj bi bil dvanajstkrat zaboden, od tega šestkrat v predel srca. V hiši so našli krvava oblačila, ki jih je imela med porodom na sebi, in nož, s katerim je bil najverjetneje umorjen komaj rojeni deček.

Potem ko so 23-letnico po operativnem posegu danes odpustili iz bolnišnice, jo je policija odpeljala na zaslišanje. Vzrok za njeno dejanje še ni znan.

Znani so tudi prvi rezultati obdukcije, ki jo je včeraj odredila policija. Obdukcija je pokazala, da je bil otrok rojen živ in je umrl za posledicami več vbodnih ran v prsni koš in vrat. Opravili bodo še dodatne biološke preiskave, preiskali pa bodo tudi del posteljice ploda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.