Prodajalki sta jo popihali z zlatom

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Na Gorah nad Idrijo sta ženski, ki sta prodajali od vrat do vrat, oropali starejšo gospo in pobegnili neznano kam.
Oglej si celoten članek

V torek so bili idrijski policisti obveščeni, da sta na Gorah na območju Idrije dve ženski med prodajo tekstila v stanovanjski hiši starejši ženski ukradli 160 dolarjev, 150 evrov in nekaj zlatega nakita.

Ženski sta kraj zapustili in se neznano kam odpeljali z osebnim avtomobilom zelene barve znamke Fiat punto z registrsko tablico KR. Po dosedanjih ugotovitvah policistov je bila ena od osumljenih žensk stara približno 50 let in močnejše postave, druga ženska pa je bila stara od 20 do 25 let in vitkejše postave.

Idrijski policisti so obvestili tudi preiskovalnega sodnika in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici in zbirajo obvestila o sumu storitve kaznivega dejanja velike tatvine.

Policisti prosijo vse, ki bi v zvezi z omenjeno prodajo opisanih osumljenih žensk po stanovanjskih hišah vedeli karkoli, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na intervencijsko številko policije 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.