Prodajati jih ne morejo

Foto: Žurnal24 V soseski, v kateri je neprodanih okoli 400 stanovanj, še niso postavili ograj v
Celovški dvori. Še ni znano, če in kdaj bo soseska končana.
Oglej si celoten članek

Ljubljana. Okoli 400 stanovanj bo šlo v prodajo šele, ko bodo Celovški dvori dokončani, napoveduje Bojan Klenovšek, stečajni upravitelj Vegrada AM: “Ne morem napovedati, kdaj, ker ne vem, ali nam bo to uspelo narediti, oziroma se še nismo dogovorili, kako bomo to naredili.

Koliko od 833 stanovanj je neprodanih, bo znano, ko bodo naredili seznam terjatev oziroma ko bodo videli, koliko jih je bilo prodanih s kompenzacijskimi posli. O ceni kvadratnega metra se še niso pogovarjali, pravi Klenovšek. Je pa sodišče prejšnji teden soglašalo, da lahko odstopi od 54 pogodb za nakup stanovanj v Celovških dvorih. Toliko kupcev je namreč plačalo deset odstotkov are, ki jim jo bodo vrnili v stečajnem postopku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.