Profesorica je imela intimno razmerje z dijakom

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Profesorica slovenščine naj bi imela na eni od slovenskih srednjih šol dve leti intimno razmerje z dijakom. Primer obravnava policija, profesorici je ravnateljica izročila izredno odpoved.
Oglej si celoten članek

Ena izmed srednjih šol v severovzhodni Sloveniji; s primerom so novinarje Dnevnika obvestili z anonimnim pismom. Profesorica naj bi imela intimno razmerje z dijakom, ko je ta obiskoval drugi oziroma tretji letnik, takrat je bil torej še mladoleten.

Starši dijaka, ki naj bi veliko manjkal v šoli in imel tudi vrsto drugih težav, so o dogajanju obvestili ravnateljico šole, ki je za Dnevnik potrdila sume. Povedala je tudi, da je profesorici marca letos izročila izredno odpoved delovnega razmerja, primer pa predala tudi policiji.

Bojan Kitel s PU Maribor je prejem prijave potrdil in povedal, da preiskava še poteka.

dezurni@zurnal24.si

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 32

  • 11:21 13. Junij 2016.

    najboljše vprašanje za sodnike v slo,oz. vprašanje za milijon eurov

  • 20:22 12. Junij 2016.

    Sta Bavčar in Zidar v arestu ?

  • 20:19 12. Junij 2016.

    In kaj tebe briga , če nekdo zanosi ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.