Promet bo prepovedan

Foto: Žurnal24 (Foto: Barbara Milavec)
Spremembe. Od ponedeljka drugačna prometna ureditev
Oglej si celoten članek

Izola. V ponedeljek bo na delu Sončnega nabrežja in Velikega trga v Izoli začela veljati nova prometna ureditev, ki zajema omejitev prometa na tem območju. Na podlagi sklepa izolskega župana Igorja Kolenca bo namreč na Sončnem nabrežju in Velikem trgu promet po novem dovoljen samo za komunalna in intervencijska vozila, stanovalce z dovolilnicami, Hotel Marino in dostavo. Za druga vozila bo prepovedan, razen ob pridobitvi posebnega dovoljenja občinske uprave.

Kot so še sporočili z občine, bo v sklopu spremembe prometne ureditve ukinjeno tudi plačljivo parkirišče na Velikem trgu. Od ponedeljka bo namenjeno izključno parkiranju stanovalcev z dovolilnicami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.