Promet bo zgoščen, pojdite raje na avtobus

Foto: Žurnal24
Zaradi informativnih dnevov lahko v Ljubljani pričakujemo zgoščen promet. Preberite si, kateri avtobusi peljejo do fakultet in kateri vas odpeljejo s parkirišč na robu mestnega jedra.
Oglej si celoten članek

Za povečavo kliknite na sliko! © Žurnal grafika

 
"Največji promet lahko pričakujemo v petkovi jutranji konici," ocenjujejo na Ljubljanskem potniškem prometu (LPP). Zaradi zgostitve prometa policisti svetujejo, naj se obiskovalci informativnih dnevov na pot odpravijo pravočasno, priporočajo pa tudi uporabo javnih prevoznih sredstev. Poseben prometni režim v Ljubljani ni predviden.

Uporabljajte avtobus
"Parkirate lahko na urejenih parkiriščih zunaj ljubljanskega središča in potem uporabite mestne avtobuse," svetujejo policisti. Informacije o urejenih parkiriščih so objavljene na spletni strani: www.jh-lj.si/index.php?p=8.

S parkirišča na Dolgem mostu vozijo linije 6 in 6B, od parkirišča Tivoli linije 1, 3, 5, 7, 7L, 8, 11, 12, 13, 14, 14B in 20, s parkirišča na Gospodarskem razstavišču pa linije 6, 6B, 7, 7L, 8, 11, 12, 13, 14, 14B in 20. Od parkirišča Navje vozi linija 13, s parkirišča Žale pa linije 2, 7, 7L in 22, svetujejo na LPP.

Linija 1 omogoča dostop do vseh fakultet na Viču, ob Aškerčevi in Erjavčevi ulici ter v Šiški, linija 2 pa do fakultet v središču mesta in do Medicinske fakultete.

Linija 5 omogoča dostop do Fakultete za varnostne vede in do Fakultete za šport, linija 6 in 6B do fakultet na Tržaški, Aškerčevi, Erjavčevi, Jamovi in do fakultet za Bežigradom. Linija 14 pelje do fakultet na Večni poti in Jamnikarjevi, linija 20 pa do vseh fakultet za Bežigradom.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.