Prometna kot parkirnina

Foto: Žurnal24 Uslužbenec MNZ je na vetrobransko steklo nalepil prepognjeno prometno dovoljenje
Policija. Uslužbenec MNZ parkiral kar s prometnim dovoljenjem.
Oglej si celoten članek

Ljubljana. V središču Ljubljane na Kersnikovi ulici je voznik namesto parkirnega listka za vetrobransko steklo zataknil prometno dovoljenje ministrstva za notranje zadeve (MNZ), nam je sporočil bralec.

Plačal bo kazen
Kot pojasnjuje Vesna Drole, tiskovna predstavnica policije, je v zakonu o varnosti cestnega predmeta določeno, da lahko intervencijske službe ob intervenciji pustijo vozilo nepravilno parkirano do dve uri, če pri tem ne ogroža prometa. Sicer pa policisti in uradniki ministrstva z redarji nimajo posebnih dogovorov glede parkiranja.

Kot priznavajo na MNZ, v tem primeru ni šlo za intervencijo, zato bo vozniku, ki je napačno parkiral, izdan plačilni nalog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.