Prometna nesreča s smrtnim izidom

Na regionalni cesti Žerovinci - Ormož se je malo pred 16. uro zgodila huda prometna nesreča. Čelno naj bi trčili dve vozili. Dve osebi sta umrli.
Oglej si celoten članek

"Ob prijavi smo dobili obvestilo, da naj bi bile huje poškodovane tri osebe, ena naj bi bila ukleščena v vozilu," pove Miran Šadl z mariborske policije. Dodaja, da sta dve osebi med reševanjem nato že na mestu nesreče umrli.

Ne spreglejte: Zemljevid najbolj krvavih slovenskih cest

Na mestu nesreče še vedno ogled opravljajo tako policisti kot preiskovalna sodnica in dežurna tožilka. Po doslej zbranih podatkih je bilo v prometni nesreči udeleženih 6 ljudi; štiri poškodovane so z reševalnimi vozili odpeljali v bolnišnici na Ptuju in v naselju Rakičan. Med poškodovanimi sta tudi dva otroka, ki naj bi bila po prvih ocenah zdravnikov lažje telesno poškodovana, poškodbe drugih dveh poškodovancev pa naj bi bile hujše. Regionalna  cesta  je bila tudi še nekaj po osmi uri zvečer popolnoma  zaprta  za  ves promet. Obvoz za osebna vozila so uredili čez Miklavž pri Ormožu.

Družina ostala brez mame

Po naših zanesljivih podatkih je šlo za trk dveh osebnih avtomobilov; v enem je bila le voznica, ki je v nesreči utrpela hude poškodbe. V drugem avtomobilu je bila družina z dvema otrokoma, avto je vozil voznik, ki ni član te ožje družine, je pa v nesreči poškodbam podlegel. Ravno tako je v nesreči umrla mama dveh šoloobveznih otrok, ki sta v nesreči utrpela lažje poškodbe. Njun oče, ki je bil ravno tako v osebnem vozilu, je nesrečo preživel.

Podrobnosti same nesreče sicer s strani policije še čakamo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.