Znan razlog za hudo nesrečo na pomurki, ni to, kar mislite

Foto: Dars Nesreča, ki se je 17. januarja zgodila na pomurski hitri cesti.
Foto: Dars Nesreča, ki se je 17. januarja zgodila na pomurski hitri cesti.
Vzrok smrti 52-letnika niso bile posledice trčenja.
Oglej si celoten članek

Sredi januarja se je na pomurski hitri cesti zgodila huda prometna nesreča, ko je v dopoldanskih urah na odseku Vučja vas – Dragotinci v smeri Maribora tovorno vlečno vozilo zapeljalo na desno bankino in nato nazaj na vozni pas, kjer se je prevrnilo in prebilo zaščitno ograjo.

Tovor, natančneje žito, se je ob trčenju raztreslo po vozišču. Voznik, 52-letni državljan Ukrajine, je umrl na kraju nesreče. Sprva se je domnevalo, da je voznik umrl zaradi posledic trčenja, a je patološko poročilo ovrglo te domneve.

Na podlagi obvestila patologije UKC Maribor je bilo ugotovljeno, da je voznik umrl naravne smrti. Lahko torej sklepamo, da je bila nesreča posledica voznikove smrti in ne obratno.

Letos zaenkrat manj kot lani

Minuli teden sta se na slovenskih cestah zgodili dve prometni nesreči, v katerih sta umrli dve osebi, so v ponedeljek sporočili s policije.

Letos so slovenske ceste terjale devet smrtnih žrtev, v enakem obdobju lani pa 11, so sporočili z Generalne policijske uprave.

Foto: Profimedia policija avtocesta

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:12 26. Februar 2024.

    Torej ni bila smrt posledica prometne nesreče, ampak je bila prometna nesreča posledica smrti!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.