Prometna nesreča znova zaprla Štajersko avtocesto

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na Prometno informacijskem centru (PIC) so nam sporočili, da je bil promet ob 8.52 na Štajerski avtocesti pred uvozom Lukovica v smeri Ljubljane spet sproščen. Skoraj štiri ure je bila avtocesta proti Ljubljani zaradi prometne nesreče zaprta.
Oglej si celoten članek

Zaradi prometne nesreče na štajerski avtocesti v smeri Ljubljane so nastajali zastoji, v koloni pa je prišlo do več naletov.

Ob 5.04 je na AC Lukovica - Domžale pri počivališču Lukovica voznik tovornega vozila s priklopnikom izgubil oblast nad vozilom. Vozilo je po zanašanju ostalo zagozdeno med obema zaščitnima ograjama in tako zaprlo ves promet proti Ljubljani. Kasneje je v stoječa vozila trčil tudi voznik osebnega vozila. V trčenju sta bili poškodovani dve osebni vozili, avtobus in tovorno vozilo.

Za eno osebo so morali poskrbeti reševalci ZD Domžale. Posredovali so tudi gasilci CPV Domžale, ki so nudili pomoč poškodovani osebi do prihoda ekipe NMP, odklopili akumulatorje ter pregledali tovorno vozilo s priklopnikom, saj je voznik sporočil, da se iz vozila kadi in smrdi po kemikalijah. Požara ali izpusta nevarnih snovi iz prazne prikolice-hladilnika gasilci niso zaznali. Zagozdeno tovorno vozilo je odstranila avtovleka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:05 14. Februar 2016.

    ste končno prebrali članek in odstranili del o zimskih verigah. Sramota!!!

  • 21:57 13. Februar 2016.

    A ni čez vikend zapora za tovornjake? Je imel dovoljenje.

  • 12:47 13. Februar 2016.

    Vprašanje je , KDO je spustil kamion na zasneženo AC ! Pa to ni nobena nesreča ampak čista statistika , …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.