Prošnja poštenim najditeljem: Ujma mu je odnesla 20.000 evrov

Foto: Bralec
Foto: Bralec
Deroča voda, ki je hudo prizadela naselje Moste pri Komendi je občanu odnesla tudi 20.000 evrov in nekaj zlata. V obupu se je obrnil na poštene najditelje.
Oglej si celoten članek

Kot poroča spletni portal Kamnik.info, se je na njihovo uredništvo obrnil občan iz Most pri Komendi, ki mu je med poplavo, ki je hudo prizadelo naselje, odneslo prihranke. Nesrečnež prosi vse, da mu pomagajo pri iskanju denarja. Gre za znesek 20.000 evrov in dve zlati ploščici, ki jih je odneslo iz hiše v bližini Moto bara. Kot poroča Kamnik.info je bilo na cesti iz Most proti Komendi že najdenih okoli 2250 evrov večino prihrankov pa še ne.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 08:44 7. Avgust 2023.

    Pazite na svoje imetje,ker cigani so v akciji vsepovsod

  • 16:16 6. Avgust 2023.

    Prejšnjo noč je bilo na območju Kamnika in Domžal izsledenih več ciganskih patrulj v sestavi 3-5 brezposelnih mladcev, verjetno si …

  • 10:55 6. Avgust 2023.

    Ej ta bo težka

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.