Protesti se nadaljujejo

Foto: Vojko Rotar
Foto: Vojko Rotar
Vstaja. V sredo stavka prekercev, v soboto shod na Primorskem. Tretja vseslovenska vstaja bo 8. februarja.
Oglej si celoten članek

Nadaljevanje. V sredo bodo protestniki, ki na ulicah vztrajajo že od konca novembra, z vstajniško splošno stavko podprli stavkajoče v javnem sektorju. O poteku se še odločajo na Facebooku. Njen namen je omogočanje stavke tistim, ki ne delajo v klasičnih delovnih razmerjih, temveč so brezposelni, študenti, zaposleni na pogodbah. Nadaljujejo se tudi drugi protesti.

Vstaja na praznik

Osmega februarja se bo odvila tretja vseslovenska vstaja proti politični eliti. “Če vlada do vstaje ne bo odstopila, bomo zahtevali njen takojšen odstop,” pravijo protestniki. Dodajajo, da bodo zahtevali odstop tudi vsake prihodnje vlade, ki ne bo izpolnjevala želja ljudi in delala v njihovo korist. V treh dneh je udeležbo na dogodku na spletu potrdilo več kot 2.300 ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:51 21. Januar 2013.

    Odprto pismo dr. Ernestu Petriču!<br />Zavedam se, da to ni običajna praksa pisanja ustavnemu sodišču, zato se na vas obračam …

  • 09:25 21. Januar 2013.

    Upajmo, da se bosta JJ in ZJ do takrat odločila in odšla prostovoljno na smetišče politične zgodovine novejše slovenije

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.