Protestniki spet na zatožni klopi

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
V Mariboru nadaljevanje zaslišanj protestnikov. Vseh deset jih krivdo zanika.
Oglej si celoten članek

Na mariborskem okrajnem sodišču se bo nadaljevalo sojenje deseterici protestnikov, ki jih obtožnica bremeni suma, da so 3. decembra lani okoli 22. ure na območju Glavnega trga in Starega mostu v Mariboru s skupinskim delovanjem poskušali preprečiti uradnim osebam uradno dejanje.

Bili naj bi del skupine, ki naj bi na policiste, ki so varovali protest, metala granitne kocke, lesene palice, steklenice in druge predmete ter se kljub policijskim ukazom ni želela raziti.

Vsi zaslišani so krivdo ves čas zavračajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:02 18. Januar 2013.

    Čisto zapravljanje denarja! Da ljudje gredo na ulice so krivi politiki s svojo preračunljivostjo in spletkarjenjem.

  • 10:17 18. Januar 2013.

    Slovenija čaka na odgovor<br />Kdo zares krade slovensko državo.<br />http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/736-slovenija-caka-na-odgovor

  • 08:28 18. Januar 2013.

    KAZNUJEMO PROTESTNIKE, MAFIJOZE PA SPUSTIMO - TO JE PRAVNA DRŽAVA

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.