Proti Primorski kilometrski zastoji

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Precej bolj počasi kot običajno gre v to popoldne na primorski avtocesti, nekaj zastojev je tudi na dolenjski avtocesti, kjer potekajo cestna dela.
Oglej si celoten članek

Poročilo Prometno-informacijskega centra za državne ceste ob 15.47:

Gost promet z zastoji zaradi del nastaja na primorski avtocesti pred Ravbarkomando proti Ljubljani (2,5 km/ čas potovanja se podaljša za prib. 20 - 30 minut).

Voznik osebnih vozil se lahko preusmerijo na regionalno cesto na izvozu Postojna proti Ljubljani in med priključkom Unec in počivališčem Lom v smeri Ljubljane (1 km/čas potovanja se podaljša za prib. 10 minut) ter na regionalni cesti Postojna - Unec.

Krajši zastoj je tudi na dolenjski avtocesti pred priključkom Ivančna Gorica proti Ljubljani (300m). Zgoščen promet je na severni ljubljanski obvoznici od Bežigrada proti Kosezam in naprej v smeri Kozarij in od Bežigrada proti Zadobrovi.

Okvarjeno vozilo ovira promet na primorski avtocesti med priključkoma Vrhnika in Logatec proti Kopru.

Delovna zapora

Na dolenjski avtocesti bo zaradi del med Višnjo Goro in Ivančno Gorico promet do predvidoma 11. oktobra potekal po eni polovici avtoceste dvosmerno. V smeri prometne konice bosta odprta dva pasova in en vozni pas v obratno smer. Zaprt je tudi uvoz Višnja Gora proti Obrežju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.