Prva dela začetek leta

Foto: Žurnal24 V javno-zasebnem partnerstvu za Ilirijo z MOL sodelujeta Plavalni klub Ilirija i
Ilirija. O načinu pridobivanja dela sredstev se dogovarjajo.
Oglej si celoten članek

"Če bo vse potekalo normalno, bodo januarja ali februarja začeli dela za garažno hišo," je o projektu Plavalno-gimnastičnega centra Ilirija povedal Nestor Mankoč, predsednik Plavalnega kluba Ilirija. Odprtje centra je predvideno leta 2013.

Stroški projekta so dobrih 57 milijonov evrov, približno polovico pa namerava ljubljanska občina dobiti iz državnega proračuna in evropskih sredstev. Tak način financiranja namreč predvidevajo spremembe akta o javno-zasebnem partnerstvu, ki jih bodo mestni svetniki obravnavali na naslednji seji. Mankoč dogovor z ministrstvi glede načina pridobivanja sredstev pričakuje čez mesec ali dva. Kot je dodal, sta težave povzročila tudi odhoda ministrov službe za lokalno samoupravo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.