Prva križarka letos

Foto: Suzana Kos križarka v Kopru Foto: Suzana Kos križarka v Kopru Foto: Suzana Kos križarka v Kopru
V Kopru se je danes začela nova sezona prihodov potniških ladij, in sicer z obiskom ladje Seabourn Odyssey.
Oglej si celoten članek

Danes se je z ladjo v Koper pripeljalo nekaj čez 400 potnikov, odpeljali pa so jih na vrsto izletov, med drugim v Lipico in Ljubljano. Skupaj se jih bo do novembra zvrstilo 45, kar pomeni približno 70 tisoč obiskovalcev.

Napovedi so slabše od lanskih, ko se je v Kopru privezalo 78 ladij s 108 tisoč potniki, saj se je ladjar Royal Caribbean odločil, da lansko stalnico, ladjo Voyager of the Seas, preusmeri v Azijo.

Ladjar bo v Kopru sicer tudi letos, a z manjšimi ladjami. Predvidoma 7. maja bo Koper na svojem krstnem potovanju obiskala nova Costina velikanka, križarka Fascinosa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.