Prva ladja v Koper aprila

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Prva potniška ladja 19.aprila.
Oglej si celoten članek

V Kopru se sezona prihodov potniških ladij začne 19. aprila z obiskom ladje Seabourn Odyssey. Skupaj se jih bo do novembra zvrstilo 45, kar pomeni približno 70 tisoč obiskovalcev. Napovedi so slabše od lanskih, ko se je v Kopru privezalo 78 ladij s 108 tisoč potniki, saj se je ladjar Royal Caribbean odločil, da lansko stalnico, ladjo Voyager of the Seas, preusmeri v Azijo.

Ladjar bo v Kopru sicer tudi letos, a z manjšimi ladjami. Maja bo Koper na svojem krstnem potovanju obiskala nova Costina velikanka, križarka Fascinosa. "Največji svetovni ladjarji nas obravnavajo kot rastoče pristanišče in Koper kot odlično destinacijo za turistična potovanja," je po največjem sejmu ponudnikov križarjenj na svetu, ki je bil pred dnevi v Miamiju, povedal vodja potniškega terminala v Luki 
Koper Bojan Babič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.