Prva pošiljka iPhone 5 v Sloveniji "zelo omejena"

Foto: EPA
Foto: EPA
Ta petek se bo tudi v Sloveniji začela prodaja iPhona 5, ki po svetu podira rekorde. Najbolj nestrpni ga bodo lahko v roke dobili že ob šesti uri.
Oglej si celoten članek

Količine pa bodo omejene. Kot so sporočili s Si.mobila, bo dobava postopna, zato bodo prvi iPhoni 5 v črni in beli barvi na voljo od tega petka na dveh njihovih prodajnih  mestih, in sicer na Čopovi v Ljubljani ter Glavnem trgu v Mariboru. Prodaja se bo v obeh poslovalnicah začela že ob 6. uri zjutraj.

Kot so za zurnal24.si povedali na Si.mobilu, števila, ki bo na voljo v petek, ne morejo razkriti, "je pa količina res zelo omejena".

Za drug paket lahko rezervirate

Kot so še sporočili, za prvi paket najnovejše različice pametnega telefona rezervacije niso možne. Lahko pa na spletu rezervirate svoj telefon, ki bo prišel z drugim paketom.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 00:59 27. September 2012.

    jaz sem brez problemov kupil 2 v Munchnu prejsnji cetrtek. Ok, malo sem cakal, vendar so Nemci za razliko od …

  • 00:56 27. September 2012.

    zafrustriran si mal, zgleda. In po mojem se apple tako sekira, da so vsi cisto iz sebe, ker bodo namesto …

  • 22:00 26. September 2012.

    Zopet en neumen marketinški trik Simobil. Ja iPhone5 pride v petek v slovenijo zaloga pa je omejena. Se pravi da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.