Prve fotografije s prizorišča hude nesreče, kjer se je poškodovalo 11 ljudi

prometna nesreča prometna nesreča prometna nesreča prometna nesreča
Na delu so bili gasilci kar štirih gasilskih društev.
Oglej si celoten članek

V trčenju dveh osebnih vozil, do katerega je prišlo minulo noč okoli 23.30 na regionalni cesti Domžale-Lukovica v naselju Prevoje pri Šentvidu, se je poškodovalo 11 ljudi.

Ob nesreči so posredovali gasilci iz Domžal, Lukovice, Prevoj in Blagovice, poškodovane pa so oskrbeli reševalci iz ekip nujne medicinske pomoči iz Kamnika, Domžal, Ljubljane in Celja.

Zavarovali so kraj nesreče, odklopili akumulatorje ter pomagali reševalcem nujne medicinske pomoči pri oskrbi poškodovancev, še navaja uprava za zaščito in reševanje.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.