Prvi objekti še letos

Foto: Žurnal24 Višji svetovalec za okolje in prostor Iztok Kovačič v družbi Mateje Jazbec, dire
Nova cona. Obsegala bo okoli 15 tisoč kvadratnih metrov.
Oglej si celoten članek

Prvi objekti v novi obrtno-podjetniški coni, za katero si prizadeva konzorcij šestih podjetnikov, naj bi stali še letos, cona pa naj bi v celoti zaživela v treh letih.

"Vodovodno in cestno omrežje do obrtne cone bo zagotovila občina, vso preostalo infrastrukturo v coni pa investitorji sami," je povedal Iztok Kovačič z občinske uprave. V prvi fazi naj bi cona prinesla od 40 do 50 novih delovnih mest, ko bo vzpostavljena v celoti, pa približno sto.

Vsako leto naj bi svoje objekte postavila dva investitorja. "Nismo začetniška podjetja – imamo že neko tradicijo. Vsi sorazmerno dobro poslujemo, zato je velika verjetnost, da bo prišlo do realizacije," je povedal Maks Kurent, direktor podjetja Intelekta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.