Prvi pregled ta teden

Foto: Žurnal24 Odprtje garaže pod Kongresnim trgom so sprva načrtovali ta petek. (Foto: Benjami
Kongresni trg. Tehnični pregled napovedan, končni stroški še niso znani.
Oglej si celoten članek

Tehnični pregled garažne hiše pod Kongresnim trgom in okolice bo prihodnjo sredo, je povedal ljubljanski župan Zoran Janković. Še pred tem je po njegovih besedah na vrsti tehnični pregled komunalnih vodov, ki bo ta četrtek.

Odprtje garaže in parka Zvezda bo po novem sicer konec meseca, saj je občina podjetju Gradis skupina G podaljšala rok zaradi zahtevnosti gradbenih del, ki so jih morali podrediti arheološkim raziskavam. Stroški projekta so slabih 18 milijonov evrov, trenutno pa občina še proučuje zahtevek za plačilo dodatnih del. Za koliko se bo končni znesek gradnje povišal, Janković še ne ve.

Dobrih 400 vlog
Za najem parkirnih prostorov v garaži so do zdaj prispele 403 vloge, so povedali v javnem podjetju Ljubljanska parkirišča in tržnice ter dodali, da bodo ljudi k dopolnitvam vlog začeli pozivati predvidoma v drugi polovici junija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.