Prvi prostovoljec

Foto: Žurnal24 “Dela je dovolj, knjižnico bomo selili 14 dni,” je dejal prostovoljec in župan M
Nova knjižnica. Pri selitvi pomagal tudi župan Bogataj.
Oglej si celoten članek

Kranj. Včeraj se je začela obsežna selitev gradiva splošnega in pionirskega oddelka Osrednje knjižnice Kranj. Na pot do novih prostorov v Globusu so ga med drugimi ponesli prostovoljci, prvi med njimi pa je bil župan Mohor Bogataj. “Kranj je težko čakal novo knjižnico, zdaj postaja resničnost,” je dejal.

S prvim odzivom prostovoljcev je bil zadovoljen. “Prvi dan odlično. Tako krepimo pripadnost. Prostovoljstva nam v teh časih manjka,” je razmišljal in spomnil, da je gradiva ogromno, dodatna pomoč knjižničarjem in kranjskim gasilcem pa dobrodošla. Zbor prostovoljcev pred splošnim oddelkom bo vsak dan ob 9. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.