Prvi prtiček "MadebyPahor"

Foto: @BorutPahor na Twitterju Špek roža polepša dan, je zapisal Pahor. Foto: @BorutPahor na Twitterju Pahor šiva prtičke.
Prvi #MadebyPahor ročno izdelan prtiček s srcem in potrpežljivostjo že v prodaji v Čipka Art 2000 v Idriji ;), je zapisal predsedniški kandidat Borut Pahor, ki se v sklopu svoje kampanje danes mudi v Idriji. Poskrbel je tudi za fotografije na svojem Twitter računu.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:24 22. Avgust 2012.

    pahor ne rabi žalit stakim pristopom navadne poštene ljudi..kdo pa ne bi znal narediti robček?? še smrkavega bi znal jaz …

  • 15:18 22. Avgust 2012.

    Model se res debilno obnaša.. Preneumen je, da bi se početja sam domislil. Verjetno mu pomaga Lukšič ali celo opankar.<br …

  • 14:18 22. Avgust 2012.

    NO KOMENT, FUKNJENO JE FUKNJENO.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.