Prvi video oglasi v časopisu so tu

Foto: Žurnal24 Na ekranu (desno zgoraj) si lahko pogledate reklame in napovednike filmov.
Entertainment Weekly je kot prvi časnik na svetu v svoji tiskani izdaji objavil video oglase. Gre za majhen ekranček, velikosti prikazovalnika na mobilnih telefonih, ki je vgrajen v kartonski vstavek.
Oglej si celoten članek

Predvajanje videa omogoča čip tehnologija, podoba tisti v glasbenih čestitkah, ki se sproži, ko se jo odpre. Na vsakem čipu je mogoče shraniti 40 minut video posnetka.

Časnik z video reklamami so poslali več tisoč naročnikom tednika v Los Angelesu in New Yorku. En tovrstni izvod naj bi sicer stal okoli 20 dolarjev.

S tem izumom pa niso najbolj zadovoljni nekateri naravovarstveniki, saj bo po njihovem mnenju te časnike veliko težje reciklirati od navadnih.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.