Prvi vlomilec pred sodnika, tri pajdaše še iščejo

Foto: Uroš Podgorelec
Foto: Uroš Podgorelec
Po vlomu v bencinski servis 19-letnik v pripor, tri še iščejo.
Oglej si celoten članek

Policisti so izsledili in pred preiskovalnega sodnika privedli 19-letnika, ki je v ponedeljek zvečer skupaj s še tremi pajdaši, vlomil v prostore bencinskega servisa v Kočevju.

V okviru kriminalistične preiskave so policisti PU Ljubljana ugotovili, da so štirje zamaskirani storilci vlomili skozi vhodna vrata objekta, iz katerega so odtujili kovinsko blagajno z denarjem in vinjetami, pri čemer so povzročili za okrog 50.000 evrov materialne škode. Še istega dne izsledili osumljenega 19-letnika, pri katerem so v okviru hišne preiskave odkrili nekaj odtujenih predmetov in kovinsko blagajno. Odtujene predmete so policisti vrnili oškodovancu, 19-letnega osumljenca pa v torek, 21. 11. 2017, privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor.

Policisti s kriminalistično preiskavo še nadaljujejo z namenom odkritja in izsleditve ostalih treh osumljencev, ki so sodelovali pri izvršitvi kaznivega dejanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:49 23. November 2017.

    Sakupljači željeza !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.