Prvi zavoji v letošnji sezoni

Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec Foto: Saša Despot Krvavec
Ta vikend se je smučarska sezona začela na Voglu, Krvavcu, Rogli, v Kranjski gori, v Cerknem in na Soriški planini. Mariborsko Pohorje se odpira sredi decembra.
Oglej si celoten članek

Smučarska sezona se je začela. Danes se je po belih strminah že mogoče spuščati na Voglu, Krvavcu, Rogli, v Kranjski gori in na Soriški planini.

PREBERITE ŠE:

Na Krvavcu, od koder so tudi današnje fotografije, danes delujejo kabinska žičnica za dostop, šestsedežnica Vrh Krvavca, štirisedežnica Tiha dolina, otroška vlečnica Luža in otroški trak Gospinca. Karte so obiskovalcem na voljo po ceni, ki je enaka kot v predprodajnem obdobju (za odrasle 27 evrov).  

 
xxx

Že v petek so žičnice zagnali na Voglu, kjer poleg nihalke delujeta še Brunarica in Storeč, in v Kranjski gori danes pa tudi na Rogli in v Cerknem. V Kranjski gori je bilo včeraj na Mali Mojci mogoče smučati brezplačno, danes pa so zagnali še Veliko Mojco.

Ste se tudi vi podali na bele strmine? Pošljite nam fotografijo in objavili jih bomo na naši spletni strani!

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.