Prvi zbil motorista, druga zapeljala s ceste

V prvi nesreči se je poškodoval motorist, v drugi voznica, ki se je z avtom prevrnila.
Oglej si celoten članek

Okoli pol devete ure se je v kraju Šmarčna zgodila prometna nesreča na glavni cesti od Sevnice proti Zidanem Mostu. Kot so zapisali na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje, je osebno vozilo zbilo motorista.

To je potrdil tudi Goran Čelič iz Policijske uprave Novo mesto, ki dodaja, da je motorist poškodovan in odpeljan v bolnišnico. Zaradi ogleda kraja nesreče je bila cesta zaprta skoraj do 10. ure. 

Prevrnila se je

Prav tako je bila do skoraj pol desete ure zaradi nesreče zaprta glavna cesta Litija - Zagorje med Savo in odcepom za Polšnik.

Kot nam je povedala Maja Ciperle Adlešič s Policijske uprave Ljubljana, je bilo v nesreči udeleženo eno vozilo. Voznica Ranault Clia je zapeljala s ceste, avto pa se je prevrnilo. V nesreči se je voznica poškodovala, a kot je pojasnila Ciperle Adlešičeva, ni v življenjski nevarnosti.

Policisti so ogled kraja nesreče že zaključili, zato tam promet normalno poteka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.