Psa ni reklamirala

Foto: Žurnal24 Ivana Matošo iz Škofje vasi je obtožbe verjetno rešila malomarnost oškodovankini
Sodišče. Zavrnilo obtožbo. Predlog za pregon vložen prepozno.
Oglej si celoten članek

Sodnica Barbara Žumer Kunc je zavrnila obtožbo proti Ivanu Matoši, ki naj bi Metodi Tekavec konec novembra 2009 prodal bolnega psa.

Predlog za njegov pregon naj bi bil namreč vložen prepozno. Kot je dejala oškodovanka, je šok doživela, ko ji je veterinarka, h kateri je štiri dni po nakupu peljala psa, ker je bil v zelo slabem stanju, dejala, da je hudo bolan. Ko je o tem obvestila Matošo, ji je rekel, da lahko psa reklamira. “Tega nisem želela, saj to ni stvar, je živo bitje, v katerega sem se takoj zaljubila,” je dejala Tekavčeva. Ker naj bi pri istem prodajalcu bolne pse kupilo več ljudi, ki tako kot ona niso prejeli računov, se je odločila za kazenski pregon, prijavila pa ga je tudi veterinarski in davčni 
inšpekciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.