Psa privezal za vlečno kljuko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Včeraj dopoldne je voznik v Mariboru za vlečno kljuko privezal psa, ki je počasi tekel za vozilom.
Oglej si celoten članek

Voznik je vozil od Ulice Borisa Kraigherja proti železniški postaji v Kidričevem. Občani so 56-letnika ustavili, policisti pa so mu izdali plačilni nalog v znesku 800 evrov, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Predstavnica društva proti mučenju živali je na prostoru, kjer so voznika ustavili, v skladu s svojimi pristojnostmi pregledala psa. Ker ni bil poškodovan, o dogodku ni obvestila Veterinarske uprave Republike Slovenije. Psu je namreč uspelo teči za vozilom in ni bil vlečen, zato tudi ni bil poškodovan, navajajo mariborski policisti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 08:01 10. September 2013.

    zakaj taka galama? to sm vidu že večkrat, velik pes z veliko kondicije + starejši lastnik.. v avto pa gresta …

  • 16:53 9. September 2013.

    Bože nedaj, ga ga jez dobim v roke, ker bo imel pasje muke!!!!!!!!!

  • 16:45 9. September 2013.

    ...no jaz bi njega privezala takole kot je psa in ga vlekla...z najvecjiv veseljem ..... neandertalc en...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.