Psa rešili iz avtomobila, a prepozno

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V na soncu dlje časa parkiranem vozilu na Rudniku so občani opazili psa, ki je bil v slabem stanju.
Oglej si celoten članek

Operativno-komunikacijski center Ljubljana je bil v četrtek okoli 13.30 obveščen, da je na Rudniku v vozilu, ki je bilo dlje časa parkirano na soncu, pes. Po podatkih prijaviteljev je bil pes v slabem stanju. 

Na kraju so posredovali policisti in gasilci, ki so dejansko ugotovili, da je v parkiranem vozilu pes pasme nemški bokser. S posegom so psa rešili iz vozila. Vendar pa je pes kljub pomoči poginil. 

Kadaver psa so odpeljali na Nacionalni veterinarski inštitut, kjer bodo opravili obdukcijo, s katero bodo ugotovili dejanski vzrok za pogin psa. 

Policija medtem nadaljuje z zbiranjem obvestil v smeri sumov storitve kaznivega dejanja, so še sporočili s PU Ljubljana. 

 xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:02 25. Marec 2017.

    objaviti ime in priimek lastnika ; z njim bomo naredili popolnoma enako ....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.