Ptuj: Doma se je mrtvo pijan po vseh štirih plazil po stopnicah, sledilo je tole

Foto: Profimedia mrtvo pijan
Policisti so dogodek pospremili z zapisom: Preživel! Tako padec kot smrtno vsebnost alkohola.
Oglej si celoten članek

Ptujske policiste so včeraj zjutraj obvestili, da je v domači stanovanjski hiši padel 48-letni moški in se poškodoval po glavi.

Policisti so ugotovili, da se je močno opit moški po stopnicah skušal povzpeti v stanovanjsko hišo.

Ker je bil močno pijan, je hodil po vseh štirih. Na 5. ali 6. stopnici mu je spodrsnilo, zaradi česar se je prevrnil na rože, ker pa stopnice nimajo ograje, je padel preko roba stopnic na betonski podest, dober meter nižje, in obležal poškodovan.

Poškodovanega moškega so z reševalnim vozilom prepeljali v ptujsko bolnišnico, kjer so ugotovili, da je imel v organizmu neverjetnih 6,22 g/kg (promila) alkohola.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.