Ptujčanu potrdili 17-letno kazen

Foto: Žurnal24 Moški je s svojimi dejanji pred dvema letoma šokiral Slovenijo. (Foto: Nino Verd
Ptujčanu je vrhovno sodišče potrdilo 15-letno kazen za napad na otroka in dve leti za fizično obračunavanje s partnerico.
Oglej si celoten članek

Ptujčan, za čigar zločin nad hčerko je slovenska javnost izvedela leta 2009, je bil do zdaj v priporu.

Moški naj sicer ne bi zlorabljal le hčerke, ki mu je marca leta 2009 rodila otroka, ampak tudi najstarejšo in najmlajšo hčer. Najstarejša hči naj bi imela v najstniških letih več splavov, povedala pa naj bi tudi, da so bili to otroci njenega očeta. Tožilstvo še odloča, ali ga bo obtožilo še dveh kaznivih dejanj.

Ovadila ga je tudi sodnica
Ptujčan se bo moral zagovarjati še zaradi enega kaznivega dejanja. Okrožni sodnici Katji Kolarič Bojnec je namreč grozil, "da jo bodo že našli njegovi ljudje, saj pozna 150 Albancev, ki jim je pomagal, zdaj pa bodo oni opravili z njo". Sodnica ga je zato ovadila ptujskemu tožilstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.