Ptujski policisti našli truplo, na katerem so znaki nasilja

Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Policisti so na kraju dogodka našli eno mrtvo osebo in eno poškodovano.
Oglej si celoten članek

Nekaj minut pred 9. uro so se policisti Policijske postaje Ptuj odzvali na klic na pomoč. V kraju Spuhlja naj bi dve osebi potrebovali pomoč policistov in reševalcev. 

Policisti so na kraju našli eno mrtvo in eno poškodovano osebo. Na pokojni osebi so opazili sledi nasilja. Reševalci so nudili pomoč poškodovani osebi. 

Ker se je zadeva dogajala v zasebnem prostoru, po do zdaj zbranih podatkih druge osebe niso bile ogrožene. 

Kot poroča Večer, je žrtev 57-letna ženska, poškodovan pa je njen mož. Starša, ki naj bila v ločitvenem postopku, naj bi zjutraj našla njuna hči. Pokojnica in ranjeni naj bi bila podjetnika, ki sta se ukvarjala z vrtnarstvom. 

Policisti so kraj dejanja zavarovali in omejili gibanje. Policija izvaja vsa potrebna preiskovalna dejanja. Več bo znanega kasneje. 

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.