Punce in ženske zmedle policiste, 15-letnica je uspela pobegniti

Foto: bralka Mariborski policisti
Policistom je več oseb, med njimi večinoma ženske stare od 14 do 43 let, preprečilo izvedbo uradnega dejanja.
Oglej si celoten članek

"Kriminalisti sektorja kriminalistične policije policijske uprave Novo mesto so v ponedeljek popoldne obravnavali sum kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja," so sporočili s novomeške policijske uprave. Šlo je za iskanje pogrešane 15-letnice, ki je pobegnila od doma. 

"Črnomaljski policisti so intervenirali v Lokvah, kamor so odšli skupaj z očetom pogrešane 15-letnice, ki je 28. 12. 2017 pobegnila od doma. Vstopili so v stanovanje, kjer se je nahajala, pri čemer je policistom več oseb (večinoma žensk) starih med 14 in 43 let, preprečilo izvedbo naloge. 15-letnica je izkoristila kratkotrajno prerivanje in skupaj s 15-letnim prijateljem pobegnila pred očetom in policisti," so dogodek opisali policisti. 

Šesterico udeleženih v dogodku (med njimi mladoletnico in mladoletnika) bodo kazensko ovadili, iskanje pogrešane 15-letnice pa se nadaljuje.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • ode
    17:20 2. Januar 2018.

    Spet so šli vrli policaji naivno in bebavo goloroki v kriminalno gnezdo loviti od države zaščitene kriminalce.

  • 16:06 2. Januar 2018.

    Duh mame Elke je še zelo močan,sploh v deželi cvička in šmarnice?

  • 14:55 2. Januar 2018.

    Ko bi jih pa obvladali s pendreki, bi bilo pa vaše zgražanje ravno v obratni smeri.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.