Puško nameril v glavo

Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična. Zračna puška.
Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična. Zračna puška.
Jutranje grožnje z zračno puško rešil varnostnik, ki se je vračal domov.
Oglej si celoten članek

Včeraj zjutraj okoli 5.30 se je pred lokalom v Mariboru vnel prepir. Šlo je tako daleč, da je 30-letni Mariborčan, ki je bil v družbi 31-letnika in še enega moškega, zračno puško nameril v glavo 29-letniku iz Miklavža na Dravskem polju.

To je opazil 26-letni varnostnik, ki se je peš vračal domov iz službe, ter odrinil moškega s puško, da je padel po tleh in puško izpustil. Pobral jo je 31-letnik in jo varnostniku nameril v glavo. Varnostnik je puško blokiral, onesposobil napadalca in ga zadržal do prihoda policistov, ki jih je tudi sam poklical, so zapisali na PU Maribor. 

Prvi napadalec, 30-letni moški, je s kraja zbežal, vendar so ga policisti pozneje izsledili, napadalca, ki jim ga je predal varnostnik, pa so pridržali in mu orožje zasegli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.