Putinovo razkošje v Trogirju

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Putinova ladja v Trogiru Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Putinova ladja v Trogiru
Remont bi moral ostati skrivnost, a se je novica že razširila po mestu.
Oglej si celoten članek

Luksuzna jahta ruskega predsednika Vladimirja Putina je na generalnem remontu v podjetju Brodotrogir v Trogirju, so potrdili na spletni strani podjetja. Gre za luksuzno jahto Čajka (Galeb), ki je dolga 53,8 metra. V trogirski ladjedelnici jo bodo urejali do sredine aprila.

"Opravila na jahti, ki jo uporablja eden od vodilnih svetovnih politikov, bi najverjetneje morala ostati skrivnost vse do konca remonta, a se je novica razširila po mestu," poroča Slobodna Dalmacija na svojih spletnih straneh.

Časnik dodaja, da v ladjedelnici niso želeli dodatno komentirati novice. Povedali so le, da je odločitev ruskega predsednika za remont Čajke v Trogirju posledica ugleda ladjedelnice, ki so ga gradili dolga leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:14 26. Februar 2014.

    Isti kur.. - vzhod ali zahod... kjer je preveč denarja, je tudi preveč govna.

  • 23:21 25. Februar 2014.

    Brodogradilište je moškega spola, ladjedelnica je moškega. Če že kopirate in dobesedno prevajate članke, popravite tudi spol v zadnjem stavku. …

  • 21:06 25. Februar 2014.

    Praviš, sami pacifisti tile Slovani, kar je že Fran Saleški Finžgar trdil v Pod Svobodnim Soncem. Grdavši kavkazijci, pa črne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.