Racman hoče še eno

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Igralniška koncesija. Te dni vloga za salon v Vrtojbi.
Oglej si celoten članek

Italijani bodo hodili v multipleksni kino v Vrtojbi, je prepričan Sergej Racman, lastnik ljubljanskega Koloseja. Načrtuje namreč gradnjo kinematografa s sedmimi dvoranami, v zgradbi pa bo med drugim igralniški salon. Prošnjo za igralniško koncesijo vlaga te dni.

Vlogo za pridobitev koncesije v Vrtojbi je Racmanova družba Alea lacta vložila že pred časom, a je bila zavrnjena; zdaj jo vlagajo drugič.

Včeraj je vlada sicer dodelila igralniško koncesijo Racmanovi družbi Onisac za salon na Miklošičevi ulici v Ljubljani.

Racman ima igralniški salon tudi pri Lipici, ki ga je pred nekaj leti kupil od Kristjana Petka, brata nekoč zelo pomembnega Janševega uradnika Boruta Petka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.